Tarieven

Hieronder vindt u een compact overzicht van de kosten voor het huren van een mobiele douche. Wilt u offerte of een prijsindicatie ontvangen voor het huren van een tijdelijke douche? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Douche verhuur

1 week € 105.00
2 weken € 165.00
3 weken € 195.00
4 weken € 215.00
5+ weken op aanvraag

Klik hier om uw mobiele douche te reserveren

Aansluiten

De bovengenoemde tarieven zijn gebaseerd op een standaard montage. Dat wil zeggen dat er in de buurt van de mobiele douchecabine een aansluiting op de watertoevoer mogelijk is (knelfitting 12 ,15 of ½ duim binnen- of buitendraad). Is dit niet mogelijk en is het noodzakelijk dat er t-stukken worden aangebracht? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen, maar houd u rekening met materiaalkosten van minimaal € 35.00.

Naast een watertoevoer is toegang tot de waterafvoer ook noodzakelijk. Is er geen afvoer aanwezig óf bevindt deze zich 10 centimeter boven de grond (bijvoorbeeld een gootsteen), dan kunt u een afvoerpomp huren om het water weg te pompen. Hiervoor betaalt u € 12.50 per week.

Breng- en Haalservice

Wij zorgen ervoor dat de mobiele douche bij u wordt bezorgd én opgehaald. Hiervoor hanteren wij een standaard tarief. Tot 20 kilometer betaalt u € 40.00, tot 30 kilometer € 45.00, tot 40 kilometer € 50.00, tot 50 kilometer € 55.00. De afstand wordt berekend vanaf Tilburg Centrum, aan de hand van Google Maps.

Optionele kosten

50 Liter boiler

Heeft u tijdelijk geen beschikking over een warmwateraansluiting? Dan is het handig om de 50 Liter boiler bij de mobiele douche te huren. De inhoud van deze boiler is voldoende voor ruim 2 douchebeurten. U huurt deze boiler al voor € 20.00 per week.

Borg

Op het moment dat de mobiele douchecabine bij u wordt geinstalleerd vragen wij een borg van € 100.00. De borg kan zowel per PIN als contact worden voldaan. Achteraf verrekenen wij de betaalde borg met het resterende huurbedrag.