Mobiele douchecabine huren

U wilt een mobiele douchecabine huren? Maar u wilt eerst weten wat het huren van een tijdelijke douche kost? Wij begrijpen dat heel goed! Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter én hoe lang u de mobiele douchecabine wilt huren. Wij nemen vervolgens contact met u op, voor het doorspreken van de mogelijkheden en het uitbrengen van een offerte.

Naam

Telefoon

Email

Postcode + nr.

Woonplaats

Huurperiode

Ruimte voor aanvullende vragen

Mobiele douchecabine huren

Wilt u een douchecabine huren? Wij zorgen ervoor dat de levering van de douchecabine snel wordt geregeld! Vraag nu gratis een offerte aan en maak kennis met onze service en lage kosten.

MobieleDouches.nl biedt u de mogelijkheid om in elke gewenste ruimte een douchecabine te plaatsen. Het huren van een douchecabine gaat eenvoudig in zijn werk. Dankzij het compacte formaat van de douche is deze eenvoudig in ieder ruimte te plaatsen. Zo kunt u altijd en overal blijven douchen!

Als u een mobiele douche huurt bij MobieleDouches.nl zorgen wij ervoor dat de cabine wordt bezorgd en opgehaald. De aansluiting op het waternet verzorgt u (of uw loodgieter of installateur). Indien er geen geschikte afvoer is, kunnen wij tegen een scherp tarief een waterpomp meeleveren. Aan de hand van ons bovenstaande contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte opvragen die passend is voor uw situatie.